Omschijving pand

Kom binnen in dit uiterst gezellig en praktisch gemeubeld achterhuisje. Dit unieke pand is gelegen in de Pieter Van Hobokenstraat, te midden van de Antwerpse studentenbuurt vlak bij de stadscampus van de UA. Dankzij de ligging van het huisje geniet u van absolute rust in centraal Antwerpen. Vooraan de woning geniet u tijdens de lente en zomermaanden van een leuk terras, ideaal voor het entertainen van vrienden en organiseren van leuke BBQ’s.

Pieter Van Hobokenstraat 20
2000 Antwerpen

Bekijk de specificaties
Huidige eigenaar
"Beleef de meest unieke woonervaring van 't Stad"

Kom binnen.

Terras

Wanneer we ons voor de woning in de Pieter van Hobokenstraat 20 bevinden kunnen we initieel niets merken van het achterhuisje. Het is pas wanneer we de hal naar de achterkant van het eerste gebouw doorlopen en dan via de koer naar achter doorlopen dat het achterhuisje tevoorschijn komt.

Vooraan vinden we een gezellig terras en klein voortuintje waar u tijdens de lente- en zomermaanden heerlijk kunt vertoeven.

 

Gelijkvloers keuken

Via drie trapjes kunnen we vervolgens de woning betreden. Meteen bevinden we ons in de volledig geïnstalleerde keuken in L-vorm. Deze is voorzien van een ruime eettafel en geniet van veel lichtinval.  Meteen valt de hoogwaardige afwerking, die we doorheen de volledige woning terug vinden op.

Woonkamer op de eerste verdieping

Via de spiltrap banen wij ons een weg naar boven. Hier komen we terecht in een ruime doch gezellige woonkamer welke is voorzien van alle comfort.  Ook deze ruimte kent een overvloed van natuurlijk licht. Er is een gezellige sofa aanwezig net als een stijlvoltv-meubel met televisie toestel. Rond het avonduur komt u hier na een lange dag werken of studeren heerlijk tot rust.

Slaapkamer en badkamer

Zetten we de finale etappe van onze klim langs de spiltrap verder dan komen we uiteindelijk toe in het slaapkamergedeelte met ingemaakte kasten.  Deze is dankzij de grote raampartijen eveneens zeer lichtrijk. Uw nodige nachtrust wordt in de hand gewerkt door het uiterst comfortabele dubbel bed wat hier voorzien is. Aansluitend aan deze slaapkamerruimten hebben we tot slot nog de praktische badkamerruimte met douche.

Specificaties

 • Algemeen

  • EPC 289
  • Bewoonbare oppervlakte 60m²
  • Aantal slaapkamers + oppervlakte per kamer 1
  • Aantal badkamers 1
 • Comfort

  • Garage nee
  • Terras + oppervlakte ja
  • Verwarming Individueel aardgas
  • Beglazing Dubbele beglazing
  • Keukeninrichting volledig geïnstalleerd

Maak een afspraak

  Met het aanvragen van een afspraak gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy.

  Verkopen met Koosi

  Niet gevonden wat je zocht?

  Laat ons je voorkeuren weten en wij doen de rest. Je ontvangt een persoonlijke mail wanneer we je droomhuis gevonden hebben.

  Hou me op de hoogte

  Uw huidige woning nog niet verkocht?

  Vraag een gratis waardebepaling aan en ontdek hoeveel uw nieuwe droomwoning mag kosten!

  Succes!

  Je aanvraag is verzonden!

  We kijken even in onze agenda en bevestigen binnen de 24 uur*

  Terug naar homepage

  * Past het opgegeven tijdstip toch niet voor ons dan reageren we met drie alternatieve tijdstippen.