De stappen:

 • Project Eksterlaar-Deurne

  Aan het Eksterlaarpark in Deurne-Zuid bouwt Antvest, in samenwerking met VIARES en Architectuurgroep Jo Peeters, een prachtig nieuwbouwproject dat bestaat uit een combinatie van eengezinswoningen en appartementen. Voor de inrichting van de units lieten de ontwerpers zich inspireren door Scandinavisch design. Verwacht je aan warme houten vloeren, veel lichtinval en een strakke open keuken. De efficiënt ingedeelde woningen zijn uiterst energiezuinig met een laag E-peil.

  Eksterlaar-Deurne ligt rond een autoluwe, doodlopende straat waar kinderen veilig kunnen spelen weg van alle drukte en verkeer. De centraal gelegen groene zone met moestuintjes wordt ongetwijfeld de ideale plaats voor een onderonsje met je nieuwe buren.

 • The White House

  The White House is een state-of-the-art woonresidentie aan de Koningin Astridlaan in Kontich. Een luxueus en strak ogend complex van 18 stijlvolle appartementen. Opgetrokken volgens het BEN-principe (Bijna-EnergieNeutraal bouwen) zijn deze woningen bovendien uiterst energiezuinig. Een slimme keuze voor de toekomst.

  Terwijl de buitengevel majestueus oogt in oogstrelend/maagdelijk wit en bronskleurige tinten, is het interieur van de appartementen warm Scandinavisch. Houten vloeren, maximaal licht door kamerhoge ramen, een hypermoderne keuken. De meeste appartementen hebben een royaal leefterras met uitzicht op de elegant aangelegde parktuin aan de achterzijde.

  Er zijn appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, met of zonder privétuin, maar altijd met een terras en autostaanplaats. De grootte van de appartementen varieert van 73 tot 104 vierkante meter. U wil net dat tikkeltje meer? Niks is standaard in The White House, alles ademt luxe: de materialen, de afwerking, de stijl. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende presentatie van dit mooie project.