Omschijving pand

Kom en ontdek dit adembenemend penthouse in het hartje van het uiterst gezellige Eilandje. Dergelijke panden zijn een absolute zeldzaamheid en komt u dus bijgevolg weinig tegen. In deze woning, gelegen aan de Napoleonkaai 13 op de vijfde verdieping, waant u zich dan ook als een ware keizer. Met maar liefst 350m² (op één niveau) bewoonbare oppervlakte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en maar liefst 3 terrassen, is dit een stadspaleis in de hoogte.

Binnen dit penthouse staan sereniteit en luxe centraal. Zo werd de volledige woning volgens het ‘Feng Shui’ principe ingericht en werd er voor een hoogstaande afwerking met niet alledaagse en exclusieve materialen en toestellen gekozen.

 

Napoleonkaai 13
2000 Antwerpen

Bekijk de specificaties
Huidige eigenaar
"Waan u als een keizer in een van de meest exclusieve panden van 't Stad aan de Napoleonkaai"

Kom binnen.

Dankzij de ideale ligging geniet u van prachtige uitzichten. Zo geniet u van de prachtige jachthaven ondergebracht in het Willemdok en droomt u ’s avonds heerlijk weg bij het uitzicht over het verlichte MAS en de daarachter stromende ader van ’t stad, De Schelde. Daarbovenop kunt u de prachtige fonkelende architecturale parel zijnde Het Havenhuis bewonderen.

 

Binnenkomen doen we via de uitstekend beveiligde lift waar met een elektronisch badgesysteem gewerkt wordt. Verder is deze woning beveiligd met een state-of-the-art alarmsysteem. Komen we de lift uit dan worden we aangenaam onthaald in de inkomhal die zeer elegant afgewerkt is met tropisch hout en baadt de hal in natuurlijk licht dankzij de lichtkoepel. In de inkomhal is een ruime walk-in vestiaire ondergebracht waar u een resem jassen in kunt stockeren. Naast de vestiaire is bovendien één van de vele bergingen ondergebracht.

Lopen we de inkomhal volledig door dan worden we uiteindelijk aangenaam verrast met het zicht vanop het grootste terras. Vanop dit terras, grenzend aan de grote woonkamer, keuken en eetkamer, aanschouwen we het prachtige MAS alsook de mooiste stroom van het land De Schelde. Lonkend in de achtergrond staat de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op dit eerste van drie terrassen. Ook wanneer de zon is ondergegaan maakt u het gezellig dankzij de in-de-vloer ingebouwde sfeerverlichting. Wilt u in de koudere wintermaanden ook zalig buiten kunnen vertoeven? Dat kan! Want dit terras is via een ingenieus systeem met glazen panelen afsluitbaar. Hierdoor is het ook bij iets frissere temperaturen aangenaam ‘buiten’ vertoeven. Dit terras vormt door middel van panoramische accordeonramen een uiterst aangename velenging van de reeds uitgebreide woonkamer. Hier maakt u het dankzij de gashaard zowel in winter als zomer ontzettend gezellig. Ook in de woonkamer vinden we het stijlvol accent van het tropisch hardhout terug.

Zetten we onze ontdekkingstocht verder dan komen we vervolgens in de stijlvolle keuken. Deze ruimte geeft uit op niet één maar twee zalige terrassen. Dit tweede, iets kleinere doch ruim terras, is voorzien van een afzuigsysteem waardoor u hier de mogelijkheid heeft om te barbecueën. De keuken werd op een zeer creatieve manier ingericht. Ze is volledig geïnstalleerd en beschikt over alle nodige toestellen die het mogelijk maken u hier als een ware meesterkok te wagen. Ook hier werd een stijlvol accent gecreëerd dankzij het tropisch hardhoud. Centraal vinden we het kookeiland met wastafel en design afzuiging. Merk ook op dat hier niet gekozen werd voor een meer traditionele rechthoekige inplanting maar dat de elegante rondingen bijdragen tot de ‘Feng Shui’ inrichting. Naast een ontbijthoek vinden we naast de keuken ook een grote eetkamer.

Deze kamer grenst op haar beurt ook aan een bureauruimte. Door middel van twee schuifdeuren krijgt deze ruimte een multifunctionele dimensie. Zo kan ze als traditionele eetkamer aangewend worden, ideaal voor het entertainen van vrienden en familie. Of vormt ze een statige vergaderruimte in het verlengde van de bureau.

Naast de bureauruimte hebben we nog de homecinema. Hier geniet u samen met vrienden of familie van een ware cinema ervaring. Het projectiescherm is dan ook op een elegante manier in het plafond verwerkt en verdwijnt na gebruik.

Keren we terug naar de inkomhal kunnen we onze tocht verderzetten richting de slaap vertrekken. Echter dienen we nog kort de aandacht te vestigen op de praktische en ruime wasberging, waar we toegang tot krijgen via de hal. Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine en droogkast beschikt u hier ook over een spoelbak. Verder kan er nog een extra koelkast geplaatst worden en heeft u nog altijd voldoende ruimte tot het inrichten van een voorraadkast. Verder vinden we in de hal ook nog een gastentoilet terug.

Wandelen we nu effectief verder naar de slaapvertrekken dan komen we eerst de masterbedroom tegen. Echter volstaat deze term niet om deze ruimtes te omschrijven. We hebben eerder te maken met de ‘mastersuite’. Vooreerst hebben we hier de majestueuze badkamer die voorzien is van ligbad, inloopdouche, toilet en dubbelwastafelmeubel. Nogmaals wordt de afwerking van deze kamer tot een andere dimensie verheven door opnieuw gebruik te maken van enerzijds het ‘Feng Shui’ principe en anderzijds het tropisch hardhout accent. Wanneer u na een lange werkdag geniet van een rustgevend bad geniet u ook onmiddellijk van een panoramisch zicht over de stad dankzij het raam dat deze ruimte ook van natuurlijk licht voorziet.

Ook in het slaapgedeelte zal u niets van ruimte tekort komen. En wenst u ook hier nog gezellig naar een romantische film te kijken met z’n tweetjes onder de dons? Perfect mogelijk, want ook in de slaapkamer een homecinema installatie voorzien. Deze zal uw avonden alleen maar gezelliger maken. Tot slot is er aansluitend nog een zeer grote inloopdressing. Alvorens we die betreden komen we eerst nog de sauna tegen alwaar u na een lange dag eens kunt uitzweten.

Sluiten we onze rondleiding af dan komen we tot slot nog in de gasten vertrekken. Hier vinden we nog twee ruim slaapkamers, telkens geschikt voor het plaatsen van een kingsize bed.Deze twee kamers delen een badkamer voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche/stoomcabine.

Deze volledige woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Dankzij het aanwezige Domotica-systeem heeft u een centrale bediening over de volledige woning en het airconditioning systeem.

Tot slot is er nog de mogelijkheid tot het aankopen van een gesloten garagebox onder het gebouw, geschikt voor het parkeren van 4 wagens, met camerabewaking. Alsook het aankopen van één of twee autostaanplaatsen.

Specificaties

 • Algemeen

  • EPC 199
  • Bewoonbare oppervlakte 350m²
  • Aantal slaapkamers + oppervlakte per kamer 3
  • Aantal badkamers 2
 • Comfort

  • Garage ja
  • Terras + oppervlakte Ja 3 ruime zonneterrassen
  • Verwarming Individueel door middel van vloerverwarming
  • Beglazing Hoogerendementsbeglazing
  • Keukeninrichting Volledig geïnstalleerd in hoogwaardige materialen en toestellen
 • Financiëel

  • Registratierechten 320000 EURO
  • Honorarium notaris 4130 EURO
  • Garage box 4 wagens 160000 EURO excl kosten
  • Eén of twee autostaanplaatsten 50000 EURO p/stuk excl kosten
 • Stedenbouwkundige informatie

  • Bestemming Woongebied
  • Dagvaarding nee
  • Bouwvergunning nee
  • voorkooprecht nee
  • Verkavelingsvergunning nee
  • O-peil overstromingstype niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Maak een afspraak

  Met het aanvragen van een afspraak gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy.

  Verkopen met Koosi

  Niet gevonden wat je zocht?

  Laat ons je voorkeuren weten en wij doen de rest. Je ontvangt een persoonlijke mail wanneer we je droomhuis gevonden hebben.

  Hou me op de hoogte

  Uw huidige woning nog niet verkocht?

  Vraag een gratis waardebepaling aan en ontdek hoeveel uw nieuwe droomwoning mag kosten!

  Succes!

  Je aanvraag is verzonden!

  We kijken even in onze agenda en bevestigen binnen de 24 uur*

  Terug naar homepage

  * Past het opgegeven tijdstip toch niet voor ons dan reageren we met drie alternatieve tijdstippen.