Omschijving pand

Dit prachtige 2 slaapkamer appartement bevindt zich pal in de bruisende ‘Cadixwijk’ op de 3de verdieping van het gebouw “Kesar” in residentie “Indianatie” In de directe omgeving van het appartement vindt u verschillende gezellige bars en restaurantjes. Ook dagdagelijkse faciliteiten zijn in de omgeving aanwezig. Denk maar aan een slager, warme bakker, supermarkt , fietsenwinkel, enz. Dankzij de nieuwe ‘Noorderlijn’ kunt u bovendien profiteren van een pak openbaarvervoer mogelijkheden.
Het appartement beschikt over een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer met open keuken en een aansluitend groot terras met zicht op het Kempisch Dok. Verder heeft het appartement nog een berging, 2 slaapkamers, waarvan 1 voorzien van een aparte douchekamer en een terras met zicht op de binnentuin en nog een ruime badkamer met dubbele lavabo en ligbad

Binnenvaartstraat 33 bus 303
2000 Antwerpen

Bekijk de specificaties
Huidige eigenaar
"Het is heerlijk en rustig vertoeven in de nieuwe 'Cadixwijk' "

Kom binnen.

Woonkamer en keuken

Wanneer we via de hal, met apart gastentoilet, binnen komen in de open woonkamer valt onmiddellijk de grote ruimte op. Dit appartement is voor zien van een open volledig geïnstalleerde keuken waar u met veel plezier vrienden en familie zal kunnen entertainen. De woonkamer vormt het ideale decor om lekker gezellig te cocoonen. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot het terras waar u kan genieten van prachtige zichten over het ‘Kempischdok’.

Slaapkamers en badkamers

Gaan we nu verder dan treffen we de masterbedroom en stijlvolle badkamer aan. In de stijlvolle badkamer kunt u volledig tot rust komen bij het nemen van heerlijk ontspannend bad. De badkamer is verder voorzien van een dubbel badkamermeubel en een toilet. Afsluiten doen we in de tweede slaapkamer met bijhorende douche kamer. Deze slaapkamer geeft nog een extra troef namelijk een extra terras.

Gevel en inkomhal

Specificaties

 • Algemeen

  • E-peil 40
  • Bewoonbare oppervlakte 107m²
  • Aantal slaapkamers + oppervlakte per kamer 2
  • Aantal badkamers 2
 • Comfort

  • Terras + oppervlakte ja
  • Verwarming collectief
  • Beglazing dubbel
  • Keukeninrichting volledig geïnstalleerd

Maak een afspraak

  Met het aanvragen van een afspraak gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy.

  Verkopen met Koosi

  Niet gevonden wat je zocht?

  Laat ons je voorkeuren weten en wij doen de rest. Je ontvangt een persoonlijke mail wanneer we je droomhuis gevonden hebben.

  Hou me op de hoogte

  Uw huidige woning nog niet verkocht?

  Vraag een gratis waardebepaling aan en ontdek hoeveel uw nieuwe droomwoning mag kosten!

  Succes!

  Je aanvraag is verzonden!

  We kijken even in onze agenda en bevestigen binnen de 24 uur*

  Terug naar homepage

  * Past het opgegeven tijdstip toch niet voor ons dan reageren we met drie alternatieve tijdstippen.