Omschijving pand

Welkom in deze verborgen parel aan de rand van de stad in het
aangename Wilrijk. Kom binnen en ontdek deze uiterst unieke
interbellum woningen die vier jaar geleden een absolute en zeer
grondige renovatie onderging . Hier werd geen enkel detail over het
hoofd gezien en werd alles in een nieuw jasje gestoken met respect
voor de authentieke elementen en enkel in de meest hoogwaardige
materialen, geplaatst door ware professionals.

Deze prachtige art-nouveau woning werd in het jaar 1929
opgetrokken. Wonderbaarlijk is het feit dat deze woning reeds drie
generaties door dezelfde familie bewoond wordt. Dit komt dan ook
tot uiting door de impéccabele staat van onderhoud. Deze woning
verkeert in de letterlijke definitie van de term ‘instapklaar’.


2610 Wilrijk

Bekijk de specificaties
Huidige eigenaar
"Ontdek deze woning waar authentieke elementen perfecte aansluiting vinden in een moderne en hoogwaardige renovatie "

Kom binnen.

Van zodra we de woning betreden zijn we getuige van de grandeur van dit prachtige gebouw. De zeer majestueuze inkomhal betreden we door de al even prachtige en authentieke voordeur.

Richten we onze blik even naar boven dan zien we de prachtige molluren die in een perfecte staat verkeren. In deze hal zorgen het prachtige lood-glasraam boven de voordeur en de elegante mozaïekvloer in fijn CARARA marmer voor een indrukwekkend lichtspel, wanneer de ochtendzon haar eerste stralen op de voorgevel richt.

Volgen we deze zonnestralen tot hun uiterste rijkwijdten en we bevinden ons, na het passeren van een gastentoilet, een vestiaire, een dressing en toegang tot de ingerichte kelder, in de keuken. Deze laatste is opnieuw een absoluut pareltje wat tot in de puntjes perfect is afgewerkt. Twee elementen springen onmiddellijk in het oog. Enerzijds hebben we het ‘Statuarietto’ marmeren eiland en anderzijds het zeer karaktervolle, elektrische, AGA kookfornuis met 5 ovens.

Wanneer u na het entertainen van vrienden tijdens een gezellige avond aan de afwas moet beginnen, doet u dit met een panoramisch zicht over de haast oneindig diepe tuin. Deze volledig geïnstalleerde keuken is naarst de traditionele keukentoestellen ook voorzien van een Quooker en een heuse ontbijtkast met inschuifbare deuren. Boven het fornuis vinden we nog leuk extraatje dankzij het ingebouwde speakersysteem.

Aansluitend aan de keuken hebben we een gezellige eetruimte. Deze werd opnieuw tot in het kleinste detail afgewerkt en is voorzien van een voldoende opslagruimte waarin u uw volledig servies kwijt kunt. Deze ruimte sluit op haar beurt aan op de leefruimte opgedeeld in televisie hoek en zitruimte. Wanneer u entertaint en wat extra ruimte nodig heeft, kunt u perfect de authentieke binnendeuren met mooie glaspartij op ingenieuze manier volledig openen om van de TV-hoek een verlengde te maken van de eetplaats.

In het salon vooraan aan de woning ondervinden we een instant gezellige sfeer. Dit wordt mede bekomen door de gashaard waarrond u met het hele gezin gezellig kunt cocoonen. Op de volledige gelijkvloerse verdieping lopen we op een prachtige rustiek Europese- eik en handgekrabde parketvloer.

Beginnen we aan de verticale voortgang doorheen dit prachtige pand dan komen we vooreerst terecht op een tussen verdieping waar de hoofd badkamer is ondergebracht. Voor we deze echter doorheen de deur, met loodglasraam binnentreden, dan passeren we een tweede toiletruimte. In deze badkamer hebben we zowel een heerlijk bad als een aangename inloopdouche. Maar het absolute pronkstuk in deze badkamer is echter het design wastafelmeubel met Wengé houtbekleding, voorzien van een handige schminktafelfunctie. Deze ruimte wordt
voorzien van natuurlijk licht dankzij een lichtkoepel met zonnewering.

Gaan we door dan komen we vooreerst, aan onze rechterkant terecht in de bureauruimte. Deze ruimte kan echter ook perfect ingericht worden als vierde slaapkamer.

Verder vinden we op deze verdieping nog de masterbedroom. Deze werd voorzien van een grote inbouwkast. In deze kast vinden uiterst gemakkelijke systemen terug die het mogelijk maken om zowel voor twee personen een volledige garderobe onder te brengen.

Eindigen doen we met de klim op de tweede en laatste verdieping waar twee slaapkamers zijn ondergebracht. Beide kamers zijn voorzien van vast ingemaakte bureaus en elk hun eigen badkamer met douche configuratie en wastafelmeubel.

Om in schoonheid te eindigen begeven we ons nu terug naar de gelijkvloers verdieping waar we ons via de keuken naar de prachtige tuin begeven. Deze werd volledig ingericht door de vakkennis van de tuinarchitecten van ALPHA Green. Deze hebben het ontwerp zowel praktisch als rustgevend aangepakt. Daarbij hebben ze op een handige manier om het x-aantal meter een water- en elektriciteitsvoorziening aangebracht.

Deze tuin, van maar liefst 70 meter diep, werd op een elegante manier gecompartimenteerd in verschillende zones. En wanneer je denkt dat je bij het tuinhuis het einde van deze
groenpartij hebt bereikt, dan wacht er ons nog een laatste verrassing in de vorm van een ‘chillzone’.

Specificaties

 • Algemeen

  • EPC 256
  • EPC unieke code 20180507-0002056313-1
  • Grondoppervlakte 345m²
  • Bewoonbare oppervlakte 210m²
  • Aantal slaapkamers + oppervlakte per kamer 4
  • Aantal badkamers 3
 • Comfort

  • Tuin + oppervlakte Ja
  • Terras + oppervlakte Ja
  • Verwarming Op aardgas
  • Beglazing Enkele en dubbele beglazing
  • Keukeninrichting Volledig geïnstalleerd met hoogwaardige materialen
 • Stedenbouwkundige informatie

  • Bestemming Woongebied
  • Dagvaarding nee
  • Bouwvergunning nee
  • voorkooprecht nee
  • Verkavelingsvergunning nee
  • O-peil overstromingstype niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Maak een afspraak

  Met het aanvragen van een afspraak gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy.

  Verkopen met Koosi

  Niet gevonden wat je zocht?

  Laat ons je voorkeuren weten en wij doen de rest. Je ontvangt een persoonlijke mail wanneer we je droomhuis gevonden hebben.

  Hou me op de hoogte

  Uw huidige woning nog niet verkocht?

  Vraag een gratis waardebepaling aan en ontdek hoeveel uw nieuwe droomwoning mag kosten!

  Succes!

  Je aanvraag is verzonden!

  We kijken even in onze agenda en bevestigen binnen de 24 uur*

  Terug naar homepage

  * Past het opgegeven tijdstip toch niet voor ons dan reageren we met drie alternatieve tijdstippen.